Una vegada més, hem decidit passar una revetlla de Sant Joan diferent, deixant enrere la ciutat. Aquest cop hem gaudit d’un cap de setmana de càmping entre Llagostera i Santa Cristina d’Aro: Càmping Ridaura.

Un cap de setmana de càmping autèntic, com feia temps que no passàvem: amb tenda de campanya, sac de dormir i fogonet per cuinar. 

Tenda d'acampada al Càmping Ridaura

Preparant el dinar al Càmping Ridaura

La idea inicial d’aquest cap de setmana era anar amb una altra parella d’amics i aprofitar per rodar un tram de les Vies Verdes de Girona en bicicleta, ja que es troba just al costat del càmping. Però finalment no van poder venir aquests amics i, com que tampoc disposàvem de furgoneta pròpia per transportar les bicicletes, ens vam veure “obligats” en fer un canvi de plans: cap de setmana de revetlla de Sant Joan a Platja d’Aro de relax, platja i piscina… quin gran problema! 

Un cap de setmana de desconnexió, de partides al domino mentre fèiem unes cervesetes a la piscina, d’aixecar-nos a les 6:30-7h. del matí perquè ja ha sortit el sol i el David ja no pot aguantar més a l’interior de la tenda, d’aprofitar per fer ioga, de plantar-nos els primers a les cales de Platja d’Aro i veure com s’eleva el sol amb una aigua congelada…

Vam arribar al vespre del divendres, després d’una bona estona de retencions a la carretera. Va ser arribar, plantar tenda i sopar quelcom ràpid ja que estàvem cansats de la setmana. 

Dissabte ens vam llevar ben d’hora, com ens agrada, per aprofitar el dia. Ja a la tarda, vam passejar pel passeig de Platja d’Aro i també vam fer alguna partida als recreatius del parc d’atraccions de Platja d’Aro. Seguidament vam buscar algun lloc per sopar al centre, a prop de la platja. Vam sopar unes pizzes mentre fèiem temps per l’inici dels focs artificials que feien a la platja a les 23:30h.

Focs artificials de la Revetlla de Sant Joan a la Platja d'Aro

Focs artificials de la Revetlla de Sant Joan a la Platja d’Aro

A la platja vam trobar molt ambient pirotècnic, des dels més petits fins a no tan petits. Molta gent ocupant la sorra de la platja, llençant petards, escoltant música i fent la seva festa. 

En fi, hem fet vida de càmping com feia temps que no fèiem; res més interessant que estar a la platja i cremar-nos, relaxar-nos a la gespa de la piscina del càmping, cuinar en fogonet i passejar; també, xerrar molt, cantar al cotxe i riure amb la (casi) remuntada del domino!

Una revetlla de Sant Joan a Platja d’Aro molt tranquil·la que dóna la benvinguda a l’estiu 2018 que ve carregat de plans!

📍Càmping Ridaura
Carretera Girona C-65 Km 6.5, 17240
Llagostera, Girona